Magazine

Diva Makelaars

Opdrachtomschrijving

DIVA Makelaars wilde graag een corporate magazine, om op deze manier met zelfstandige makelaars een samenwerking aan te gaan. DIVA had al een maandelijks woonmagazine, dus vanuit deze stijl kon ik het magazine gaan maken.

Uitvoering

Ik ben begonnen met de opdracht goed door te nemen. Er was duidelijk aangegeven welke teksten er op welke pagina moest komen.Hiervoor heb ik een document aangemaakt van 16 pagina’s en de stijl overgenomen uit het woningmagazine. Hierna heb ik de teksten en afbeeldingen er nauwkeurig in gezet. De pagina’s waar de panden op vermeld staan heb ik echter niet gemaakt. Hiervoor is al eerder een standaard tem­plate aangemaakt en met een script kon deze automatisch geplaatst worden.

Nadat alles er op de juiste plekken in stond hebben ik en mijn stagebegeleider het magazine nog gecontroleerd, nog enige aanpassingen gedaan en hierna in proef gestuurd. Nadat ik de correcties heb terug gekregen, heb ik deze doorgevoerd en opnieuw in proef gestuurd. Het magazine werd goedgekeurd en is hierna naar de drukker gegaan.

Gebruikte programma's/software
  • Adobe InDesign

Datum: 04/2017